SEO & Digital Marknadsföring

Vi kan SEO och Digital marknadsföring

Vi vet vad som krävs för att synas i det organiska söket. Sökmotoroptimering handlar om att göra hemsidan så användarvänlig som möjligt och att skapa värdefullt innehåll som ger mervärde till målgruppen.

Vi arbetar med webbplatser i olika branscher, allt i från ekonomi, kost, skönhet och e-handel. Genom en ökad synlighet på nätet byggs en auktoritet upp.

SEO

Sökmotoroptimering är ett komplext område som ständigt är i förnyelse där kunskap inom användarbeteende, teknik och affärsförståelse är viktigt. Vi använder oss av de senaste verktygen och håller jämna steg med de senaste uppdateringarna inom området.

Vi analyserar din hemsida och kommer med förslag till förbättringar så att du kan öka din organiska synlighet.

I arbetet ingår bland annat:

Sökordsanalys

Landningssidor

Sökordsoptimering

Användarresor

Optimerade hemsidor

Det första intrycket är viktigt. Vi bygger SEO-anpassade hemsidor för bästa möjliga exponering mot sökmotorerna. WordPress är marknadens populäraste och mest lättanvända CMS-verktyg där det är enkelt att uppdatera sidan med text, bild och video. Vi ser till att webbplatsen har de tekniska aspekter som krävs för att sökmotorer och användare ska kunna ta del av innehållet.

Tydlighet

Användarvänligt

Page speed

SEO-anpassat

Länkbygge

Länkbygge innebär att aktivt arbeta med att få andra webbplatser att länka till din webbplats. Om flera webbplatser länkar till en specifik hemsida anses den auktoritär inom området och kan på så sätt ranka högt hos sökmotorerna. Länkbygge är en av de viktigaste faktorerna inom SEO och ingår i off-page SEO. Länkar till din webbplats har en stor inverkan på hur sidan rankar i sökresultatet för relevanta sökord med hög konkurrens. De hjälper sökmotorerna att hitta och förstå vad webbsidan handlar om.

Länkar höjer rankingen bland era sökord

Vi levererar relevanta artiklar som innehåller en naturlig länk till er webbplats.

Länkbygge är en långsiktig investering för domänens trovärdighet, positionering, trafik och konverteringar.

Innehåll

Med rätt innehåll kan du öka din synlighet online genom att skapa intressant och välskrivet content för din målgrupp. Vi har breda kunskaper inom sökmotoroptimering och levererar högkvalitativt innehåll för att optimera resultaten av din innehållsmarknadsföring. Vi levererar content till flertalet branscher i form av artiklar, guider, recept, med mera med sökbeteendet som utgångspunkt.

Öka din organiska synlighet

Utbilda din målgrupp

Vi har erfarenhet från flertalet branscher